40 ΧΡΟΝΙΑ

Made with love all what i do.

40 και πλέον χρόνια, η εταιρία ArteSofa Πεϊτσίδης παρακολουθεί πιστά τις διεθνείς εξελίξεις στο σχεδιασμό επίπλου και καταγράφει τις τάσεις και υλοποιεί μέσα από τις δικές της ιδέες. Δεν είναι τυχαίο που το όνομά της θεωρείται συνώνυμο της υψηλής αισθητικής.
Η πολύχρονη εμπειρία της οικογένειας Πεϊτσίδη την ανέδειξε σε μια από τις πιο δυναμικές βιομηχανίες στο χώρο. Με μια πορεία που ξεκινάει από το 1980 και συγκεκριμένα από τον ιδρυτή της Στέλιο Πεϊτσίδη, η εταιρία μπορεί να εγγυηθεί την αναμφισβήτητη ποιότητα των κατασκευών της και τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και του πιο απαιτητικού κοινού. Με απλές γραμμές σε μοντέρνα και διαχρονικά σχέδια, τα έπιπλα με την υπογραφή της εταιρίας. δημιουργούνται με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, για να προσφέρουν άνεση και στιλ, σε κάθε χώρο.

Η σχεδιαστική προσέγγιση βασίζεται στην έρευνα, τη δημιουργική δοκιμή ιδεών και μια μοναδική εστίαση στην εκτέλεση. Πιστεύουμε ότι η δημιουργία αξέχαστων και χρησιμοποιήσιμων σχεδίων είναι μια διαδικασία ανακάλυψης και διαρκούς έρευνας.

Προσέγγιση

Η Artesofa Πεϊτσίδης, σχεδιάζει προϊόντα βάση έρευνας. Ενημερώνεται και καθορίζει τα πάντα βάση της τάσης του design.

Έρευνα

Το Design Modeling και γενικά η δημιουργία των επίπλων προσφέρει ελευθερία και σαφήνεια μέσα από τις ξεκάθαρες γραμμές. Επιτρέπει στη διαδικασία, να είναι πιστοποιημένη, ανταποκρινόμενη πλήρως στις απαιτήσεις των πελατών. Η μοντελοποίηση του σχεδιασμού μας επιτρέπει να διαμορφώσουμε πλήρως ιδέες και να διερευνήσουμε τις δυνατότητες με πιο έντονο μάτι.

Σχεδιασμός

Η εταιρική σχέση είναι αναπόσπαστο μέρος του τι κάνουμε και του πώς το κάνουμε. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας καθοδηγούνται από τις ίδιες αξίες. Αυτές οι συνεργασίες ενισχύουν τον ρόλο του σχεδιασμού, μετατρέποντάς το σε μια εμπειρία.

Συνεργασίες

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η λειτουργικότητά, η αισθητική και η ποιότητα των προϊόντων  προσφέρουν μοναδικές διακοσμητικές ιδέες, εμπνευσμένες, μέσα από τις τάσεις του design και τις διακόσμησης Κάθε έπιπλο είναι κατασκευασμένο με πολύ αγάπη, αφοσίωση και μεράκι. Κοιτώντας πάντοτε μπροστά η οικογένεια Πεϊτσίδη πρωτοπορεί, κάθε φορά με τις ανανεωμένες προτάσεις και τα ιδιαίτερα σχέδια. Η συλλογή της εταιρείας εμπλουτίζεται κάθε χρόνο, αλλά το σημαντικότερο είναι η δυνατότητα που προσφέρει στους πελάτες της να δημιουργούν τις συνθέσεις που αυτοί επιθυμούν, παρεμβαίνοντας στις διαστάσεις των προτεινόμενων επίπλων. Τέλος, στις εργοστασιακές εγκαταστάσεις της ArteSofa Πεϊτσίδης υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας ειδικών, απαιτητικών κατασκευών κατά παραγγελία.